Yeniyapan İlkokulu

Vizyon: ÇEVRESİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, ÇAĞIN DEĞERLERİNİ KAVRAYAN, BİLGİ TOPLUMUN İNSANLARININ YETİŞTİĞİ; KARŞILIKLI SAYGI, GÜVEN VE İŞBİRLİĞİNE DAYALI SÜREKLİ BİR GELİŞME İÇERİSİNE GİREN, YEREL VE ULUSAL BAŞARILARIN ELDE EDİLDİĞİ MODEL BİR OKUL OLMAK.

Misyon: İLGİ VE YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA KAPASİTELERİNİ KULLANABİLEN , SOSYAL BECERİLERİ OLAN, EĞİTİM TEKNOLOJİSİNDEN YARARLANAN, BİLGİ VE BECERİLERLE DONATILMIŞ, BİLGİYİ ÜRETEN VE KULLANABİLEN , ÇOK YÖNLÜ, SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİREN, MUTLU VE BAŞARILI BİR OKUL OLMAK.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 318 4541041

WEB - https://celebiyeniyapanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ALICIYENİYAPAN KÖYÜ ALICIYENİYAPAN KÜME EVLERİ YENIYAPAN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 180 ÇELEBİ / KIRIKKALE

Yerleşim Yeri - Çelebi Alıcıyeniyapan Köyü

Ulaşım Özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 45 km. ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.